Gacko: Pod dejstvom alkohola pucao iz vatrenog oružja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gacko: Pod dejstvom alkohola pucao iz vatrenog oružja

Izvor: Policijska uprava Trebinje | Datum:06.05.2020.

Policijska stanica Gacko je 05. maja 2020. godine, oko 17,30 časova zaprimila prijavu da je jedno ili više nepoznatih lica ispalilo nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u mjestu Gradina, opština Gacko. Prijavljeno je da su nepoznata lica koristila putnički automobil marke „Volkswagen“, tip „Golf II“. 

Ovom prilikom niko nije zadobio tjelesne povrede. 

Policijski službenici su oko 18 časova našli putnički automobil marke „Volkswagen“, tip „Golf II“, u kome su zatekli lica inicijala M.Ž. i J.J. Tokom kontrole automobila i lica na podu automobila, ispred suvozača, su uočili jednu vojničku pušku. Oba lica su kriminalistički obrađena, nakon čega je utvrđeno da puška pripada licu inicijala J.J. Kod navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,26 g/kg. 

O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se navedena lica saslušaju u svojstvu osumnjičenih za počinjeno krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“. 


Portparol 

       

                                      Jovana Cvijetić


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: