Foča: Zbog epidemiološke situacije bez obilježavanja Dana opštine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Foča: Zbog epidemiološke situacije bez obilježavanja Dana opštine

Izvor: Radio Foča | Foto: Radio Foča | Datum:08.05.2020.

Obilježavanje Dana opštine Foča, 9. maja, ove godine neće biti organizovano zbog epidemiološke situacije izazvane virusom korona.

Načelnik opštine Radisav Mašić rekao je da zbog trenutne epidemiološke situacije lokalna uprava nije u mogućnosti da obilježi praznik kao prethodnih godina. Neće biti održana ni svečana sjednica Skupštine opštine, kao ni kulturne i sportske manifestacije.

-Dan opštine ćemo obilježiti u skladu sa trenutnim mogućnostima. Delegacija Opštine položiće cvijeće ispred Centralnog spomen obilježja palim borcima i na spomen obilježje ispred Muzeja Stare Hercegovine. U delegaciji Opštine Foča biće predstavnici opštinske Boračke organizacije, Organizacije porodica poginulih i ratni vojni invalidi-rekao je Mašić.

Polaganje vijenaca na više spomen obilježja, povodom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom, koji Foča slavi kao Dan opštine, zakazano je za sutra u 11.00 časova. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: