Foča: Uhapšen jedan od dvojice lopova koji su obili benzinsku stanicu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Foča: Uhapšen jedan od dvojice lopova koji su obili benzinsku stanicu

Izvor: SRNA | Datum:10.05.2020.

Lice čiji su inicijali A.L. iz Sarajeva uhapšeno je zbog sumnje da je sa još jednim licem opljačkalo veliku količinu cigareta benzinsku pumpu u Miljevini kod Foče, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

Fočanska policija zatekla je sinoć u 21.30 časova dva lica u provalnoj krađi u objektu benzinske pumpe "Nestro petrol" u Miljevini, u vrijeme dok nije radila.

Oba lica su se potom dala u bjekstvo. Jedno je pobjeglo vozilom "audi A6" sa zagrebačkim tablicama u pravcu Sarajeva, a drugo lice, koje je umaklo trčeći, kasnije se auto-stopom prebacilo do Trnova, gdje je uhapšeno.

Lice A.L. uhapsili su pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo jutros u 7.00 časova u Trnovu.

Ovo lice će danas biti prevezeno u Foču i saslušano u prostorijama Policijske uprave, a nastavlja se potraga za licem koje je pobjeglo automobilom.

Srna nezvanično saznaje da su oba lica od ranije poznata policiji zbog vršenja sličnih krivičnih djela na području Kantona Sarajevo i grada Istočno Sarajevo.

U Policijskoj upravi Foča su istakli da je lice A.L. lišeno slobode zahvaljujući dobroj saradnji i koordinacije sa Policijskom upravom Istočno Sarajevo. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: