Davidović: Da u svakoj porodici vlada jedinstvo i ljubav | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Davidović: Da u svakoj porodici vlada jedinstvo i ljubav

Izvor: RTRS | Datum:15.05.2020.

Ministarka porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović čestitala je građanima Međunarodni dan porodice, te poželjela da u svakoj porodici vlada jedinstvo i ljubav.
 

Davidovićeva je naglasila da je porodica osnov zdravog društva, da je porodicu važno njegovati i sačuvati u ovim teškim i izazovnim vremenima kroz koja prolazimo.

- Posvećenost djeci, njihovom zdravom odrastanju i srećnom djetinjstvu je obaveza svih nas i, ako se zajedno potrudimo, uspjećemo da očuvamo porodicu i njene istinske vrijednosti – zajedništvo i ljubav - poručila je Davidovićeva.

Ona je navela da zbog pandemije virusa korona ove godine resorno ministarstvo nije u mogućnosti obilježiti Međunarodni dan porodice kao ranije, okruženi djecom, njihovim osmjesima i kreativnošću.

- Želim vam da današnji dan bude ispunjen radošću u svakoj porodici u Republici Srpskoj - istakla je Davidovićeva.

Generalna skupština UN je 1993. godine uspostavila Međunarodni dan porodice s ciljem podizanja svijesti o značaju porodice i podsticanja podrške porodici, a prvi put je obilježen 15. maja 1994. godine.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: