Djeci iz socijalno ugroženih porodica besplatan internet do kraja školske godine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Djeci iz socijalno ugroženih porodica besplatan internet do kraja školske godine

Datum:22.05.2020.

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske u saradnji sa kompanijom Mtel i međunarodnim organizacijama UNESKO i UNICEF obezbijedilo je besplatan internet za 5.300 učenika do 20. juna ove godine, odnosno do završetka nastavnog procesa u ovoj školskoj godini.

Imajući u vidu da se školska godina u osnovnim i srednjim školama završava sredinom juna i da se nastava na daljinu realizuje i u narednom periodu, učenicima će za navedeni period biti dodijeljeno 10 GB besplatnog mobilnog interneta koji će koristiti za potrebe realizacije nastave na daljinu.


Ministarstvo prosvjete i kulture je ranije u dogovoru sa kompanijom Mtel i međunarodnim organizacijama UNESKO i UNICEF obezbijedilo besplatan mobilni internet za oko 5.300 učenika osnovnih i srednjih škola iz socijalno ugroženih porodica u periodu od 21. aprila do 22. maja ove godine.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: