VUKANOVIĆ SKUPLJA POTPISE – JOŠ JEDNA NESTRANAČKA LISTA IDE NA IZBORE | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

VUKANOVIĆ SKUPLJA POTPISE – JOŠ JEDNA NESTRANAČKA LISTA IDE NA IZBORE

Izvor: Hercegovina press | Datum:09.06.2020.

Odluku da na izbore ide sa nestranačkom, nezavisnom listom saopštio je danas narodni poslanik Nebojša Vukanović. Nakon poraza u svom rodnom gradu 2012. i 2014. godine Vukanović smatra da konačno zaslužuje priliku da uđe u trebinjski parlamet.

“Mislim da se niko toliko nije iskušavao da uđe u manastir koliko se ja iskušavam da dobijem tu jednu priliku”, poručio je Vukanović Trebinjcima putem svog bloga.

Ipak za njega će u izbornu trku ići drugi ljudii.

“Mnogi su predlagali da ja budem kandidat za gradonačelnika ali mislim da to ne bi bilo pametno jer bi mojim odlaskom iz NSRS moja oštrica otupila”, smatra on.

Iako neće za gradonačelnika Nebojša Vukanović itekako hoće za lidera liste i kako sam sebe vidi za lidera opozicije. Stoga ne čudi ni činjenica da će izborni štab biti u njegovom stanu – a da će na listu samo oni koji dobiju lično njegovo zeleno svjetlo.

A od oktobra/novembra Vukanović na čelu Trebinja vidi mlade, neistrošene, politički neukaljane ljude, novu energiju i “svježu krv”. Da li je to i poruka Mirku Šaroviću i dugogodišnjim funkcionerima ove i drugih opozicionih partija da treba da okače kopačke o klin jer njihovo vrijeme odavno prošlo?

Hercegovina press


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: