Narodna biblioteka Gacko ugostila đake generacije – Stefana i Andreu Kovačević | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Narodna biblioteka Gacko ugostila đake generacije – Stefana i Andreu Kovačević

Izvor: Opština Gacko | Foto: Opština Gacko | Datum:09.06.2020.

Danas je u čitaonici Narodne biblioteke Gacko upriličen prijem za đake generacije Osnovne škole „Sveti Sava“ Gacko i Srednje škole SŠC „Pero Slijepčević“ Gacko, Stefana i Andreu Kovačević, njihove roditelje i direktore ovih ustanova.

Direktor biblioteke, Radomir Vučković, uručujući skromne poklone rekao da je ovo je izuzetan povod, i kako je dodao, nešto najljepše i najbolje što se dešava u opštini za godinu dana.

„Imamo sreću i zadovoljstvo da na kratko ugostimo Stefana i Andreu, brata i sestru, učenike generacije osnovne i srednje škole.Čestitam im na tako velikom uspjehu, a uspjeh je još veći jer je i u jednoj i u drugoj generaciji bilo učenika koji su bili blizu njihovom uspjehu, kako u osnovnoj tako i u srednjoj školi. Čestitke upućujem i direktorima škola, koji su uspjeli da u ovom u teškom vremenu izvedu i privedu kraju školsku godinu. Čestitam i roditeljima ovo dvoje djece“, rekao je Vučković.

Ovo je po prvi put u Gacku da brat i sestra budu đaci generacije. Andrea i Stefan tokom dosadašnjeg školovanja nizali su mnoga priznanja, i kako i sami kažu, velika su podrška jedno drugom. Iako nije nesvakidašnja, titula đaka generacije im prija. Andrei ostaje da nastavi bratovim stopama, a Stefanu stvara obavezu da briljira i u studentskim danima koji su pred njim.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: