Podrška projektu 'Ponosna kartica 2020 - cijena minus za tri plus' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Podrška projektu 'Ponosna kartica 2020 - cijena minus za tri plus'

Izvor: RTRS | Datum:22.06.2020.

Unija udruženja poslodavaca Republike Srpske i Fondacija "Za život" zaključili su Memorandum o saradnji na realizaciji projekta "Ponosna kartica 2020 - cijena minus za tri plus", kojim višečlane porodice dobijaju mogućnost da kupuju različite proizvode uz popust.
 
Kartica glasi na majku ili staraoca, odnosno izdržavaoca djece, a namjensku upotrebu kartica garantuje Fondacija "Za život", koja ovaj projekat realizuje kao ekskluzivni nosilac franšize za teritoriju BiH.

- Imajući u vidu izražene trendove depopulacije, kao i značaj navedene aktivnosti za jačanje natalitetne politike i unapređenja promocije majčinstva i porodice, pozivamo poslodavce da se uključe u realizaciju ovog projekta i zaključivanjem ugovora podrže aktivnosti Fondacije - saopšteno je iz Unije udruženja poslodavaca.

Visina popusta, način korišćenja kartice, kao i međusobna prava i obaveze biće regulisani ugovorom između poslodavca i Fondacije.

Zainteresovani poslodavci mogu se obratiti predsjedniku Upravnog odbora Fondacije Draganu Dakiću posredstvom imejl adrese [email protected].


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: