Nevesinje: Putari angažovani u punom kapacitetu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Putari angažovani u punom kapacitetu

Datum:06.04.2015.
Iz Nevesinja jutros pravi zimski raport: snijeg dvadesetak centimetara, temperatura oko nultog podeoka, putari angažovani u punom kapacitetu.

Iako je redovni period zimskog održavanja puteva  završen 15. marta nevesinjski  putari su jutros krenuli na ozbiljan zadatak koji se nimalo nije razlikovao od nekog januarskog radnog dana. Rukovodilac za održavanje puteva u preduzeću „Nevesinjeputevi“ Milan Kovačević kaže da su pratili vremenske prognoze vodećih meteoroloških sajtova i da su spremno dočekali sniježne padavine.

 – Bili smo primorani da na mašine i vozila vratimo svu zimsku opremu i da jutros krenemo punim kapacitetom u raščišćavanje saobraćajnica – ističe Kovačević.

Osim magistralne saobraćajnice Mostar – Nevesinje – Gacko putari su očistili i regionalne putne pravce prema Trusini, Luci i Zijemljima. Prema Kovačevićevim riječima, na ovim putevima obezbijeđeni su uslovi za normalno odvijanje saobraćaja.

Regionalna dionica Klanci – Ulog i dalje je neprohoda za saobraćaj, ali je mehanizacija „Nevesinjeputeva“  počela čišćenje i ovog puta.


Izvor: Radio Nevesinje


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: