'Biće realizovan projekat izgradnje aerodroma u Hercegovini' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

'Biće realizovan projekat izgradnje aerodroma u Hercegovini'

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:28.07.2020.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uvjeren je da će u saradnji sa Srbijom biti realizovan projekat izgradnje aerodroma u Hercegovini.

- Radujem se toj činjenici. To je dio jednog projekta koji smo nagovještavali prije nekoliko godina i jedini je preostao da ga završimo. Često smo bili napadani od opozicije. /Mladen/ Ivanić ne propušta priliku da pita gdje je aerodrom, evo sada ćemo mu pokazati - rekao je Dodik za Radio Republike Srpske.

Dodik je istakao da je izgradnja aerodroma u Hercegovini bila tema koju su predstavnici Srpske često isticali, pa i predstavnicima Srbije od kojih su pokušavali da dobiju saglasnost i ranijih godina.

- Drago mi je da smo došli u fazu da će to biti realizovano. Potpuno sam uvjeren da će dinamika biti maksimalno poštovana. Potrebno je da prvo stručnjaci sagledaju dvije lokacije i odluče se za onu koja je najbolja, a nakon toga da se brzo napravi projektovanje da bi se pristupilo izvođenju radova - rekao je Dodik.

On je dodao da za projektovanje treba šest mjeseci, a potom i određeno vrijeme za izgradnju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: