Uvijek je dobro vrijeme za idealnog kandidata | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Uvijek je dobro vrijeme za idealnog kandidata

Izvor: POSAO.BA | Datum:05.08.2020.

Za VDKZ ili Virtualne dane karijera i znanja ste čuli, zar ne? Već deset godina okupljamo partnere iz regije na najvećem online sajmu poslova u regiji. Samo prošle godine ostvareno je preko 300 posjeta i 27 prijava na oglase. Na sajmu su se predstavile 84 kompanije koji su na svojim štandovima objavile preko 500 oglasa za posao.


A ove godine?
Ove godine izlazimo u novom ruhu: zovemo se REGIONALNI SAJAM POSLOVA! Od ove godine imamo i
novu zemlju članicu naše regionalne obitelji - Sloveniju i njihov portal za oglašavanje slobodnih radnih
mjesta Deloglasnik, koji zajedno sa MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao – Hrvatska i Vrabotuvanje – Makedonija učestvuje u organiziciji sajma. Pored toga, imamo i novitete na platformi kao i novu adresu https://regionalnisajamposlova.com/! 

Sajam će se održati od 7 do 14 oktobra 2020., a sve što vama treba je Internet! Sa minimalnim angažmanom možete predstaviti svoje prednosti i istaknuti se među konkurencijom. Napredak tehnologije daje novu dimenziju komunikaciji i kvaliteti procesa zapošljavanja. Za razliku od jednodnevnih fizičkih sajmova, virtualni sajam je aktivan 8 dana od 0 do 24, i dostupan putem svih (desktop/mobilnih) uređaja. Sajam vam omogućuje da na jednostavan i efikasan način svoju kompaniju predstavite velikom broju tražitelja posla u jednoj ili više zemalja, te da kroz direktnu, 'jedan na jedan', komunikaciju pronađete talentovane kandidate koji će se savršeno uklopiti u vaš postojeći timzaposlenika. Virtuelni štand kreira se u nekoliko jednostavnih koraka, bez potrebe da trošite resurse na putovanja, angažman zaposlenika i štampanje promo materijala.


Rezervišite svoj štand na vrijeme putem naše stranice i ostvarite popust na ranu prijavu do kraja avgusta.
Pridružite nam se na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: