Saopštenje za javnost OO SNSD Gacko povodom bahatog i neprofesionalnog odnosa JP 'Vodovod' Gacko | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Saopštenje za javnost OO SNSD Gacko povodom bahatog i neprofesionalnog odnosa JP 'Vodovod' Gacko

Izvor: Snsd Gacko | Datum:11.08.2020.

Javno preduzeće „Vodovod“ Gacko je putem zvaničnog sajta opštine Gacko obavijestilo građane da će selo Miholjače biti priključeno na vodovodnu mrežu u utorak 11. avgusta u jutarnjim časovima, do četvrtka 13. avgusta u večernjim časovima i napominju da postoji mogućnost da pojedini dijelovi grada, kao i naselje Avtovac, u kraćim ili dužim vremenskim intervalima ostanu bez vode.

           

U obavještenju nije precizirano koji dijelovi grada i u kojim vremenskim intervalima neće imati vodu što je odraz potpune neprofesionalnosti
menadžmenta ovog preduzeća. Epilog je da od jutros veći dio grada i naselje Avtovac nema vodu što je u vrijeme raširene epidemije virusa korona među stanovnicima naše opštine apsolutno nedopustivo i predstavlja nemjerljiv rizik po zdravlje i život građana. Javno preduzeće „Vodovod“ Gacko je današnjim isključenjem vode građanima nastavilo višegodišnju praksu bahatog i neprofesionalnog odnosa prema građanima Gacka. Postavljamo pitanje odgovornosti menadžmenta „Vodovoda“ i opštine Gacko i ko će snositi posledice ovakovog ponašanja? Kada i koji dijelovi grada će biti uključeni na vodovodnu mrežu i hoće li građani čekati 3 dana da voda bude puštena?

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: