Sarajevo: Ubijen muškarac, ranjena žena | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sarajevo: Ubijen muškarac, ranjena žena

Datum:13.08.2020.

U tuči koja je sinoć izbila u Sarajevu ubijen je muškarac, a žena je ranjena.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo rečeno je da su uhapšene tri osobe.

- Dobili smo dojavu u 23.30 časova da je u sarajevskom naselju Ahatovići, opština Novi Grad, došlo do tuče više osobe. Po dolasku na mjesto događaja konstatovano je da je jedna osoba zadobila smrtonosne povrede nožem, te da je jedna osoba lakše povrijeđena, takođe, nožem - rekao je porparol MUP-a KS, Mirza Hadžiabdić.

Kako Kliks saznaje, muškarac koji je ubijen i njegova supruga, koja je ranjena, nisu učestvovali u tuči. Naime, prema informacijama ovog portala, u naselju je došlo do porodične svađe nakon čega je jedna osoba zatražila pomoć u dvorištu ubijenog muškarca.

Ubrzo nakon toga u dvorište stradalog stigli su i ostali akteri svađe, nakon čega je došlo do naguravanja, a nesretni muškarac je zadobio smrtonosni ubod nožem pokušavajući da rastavi osobe koje su se tukle. Njegova supruga je zadobila ubodnu ranu u leđa nakon što je prišla suprugu kako bi mu pomogla.

Iza ubijenog muškarca ostalo je dvoje maloljetne djece.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: