Udruženju „Rastimo zajedno“ donirana IT oprema | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Udruženju „Rastimo zajedno“ donirana IT oprema

Izvor: Radio Gacko | Foto: Radio Gacko | Datum:22.09.2020.

Njemačka nevldina organizacija „Arbeiter Samariter Bund“  donirala je Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“ u Gacku IT opremu koja se satoji od PC kompjutera, monitora, TV smart, WEB kamere, zvučnika i slušalica.


Aleksandar Pandurević ispred  ASB-a  posjetio je juče Centar i  naglasio da će  donirana oprema pomoći  zaposlenim i korisnicima u svakodnevnom radu i komunikaciji.

Gordana Kekić, predsjednik upravnog odbora Udruženja, kaže da je  svaka donacija veoma bitna , a pomoć  u IT opremi od strane ASB-a olakšala je svakodnevne aktivnosti zaposlenih i omogućila kvalitetniju komunikaciju putem skajpa sa djecom koja zbog pandemije nisu u mogućnosti da svakodnevno posjećuju ovu ustanovu.

Projekat nevladine organizacije „Arbeiter Samariter Bund“ obuhvata 12 opština u BiH u kojima su ugroženim porodicama dodjeljena 122 plastenika te 8 opština u kojima je donirana pomoć u komunikaciji u uslovima uzrokovanim virusom korona.Ukupna vrijednost projekta je 42 hiljade KM. 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: