Додик: У јануару повећање пензија до 4 одсто | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Додик: У јануару повећање пензија до 4 одсто

Датум:01.12.2020.

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да је Извршни комитет ове странке закључио да је буџет Републике Српске стабилан, да се измирују све буџетске обавезе, а што је видљиво из другог ребаланса буџета који износи 3,636 милијарди КМ и виши је од планираног првим ребалансом.

"Редовно измирујемо све обавезе, нисмо имали смањења, имамо стабилне приходе иако постоје одређени проблеми узроковани вирусом корона. Србија ће нам дозначити 20 милиона евра за буџет Српске", рекао је Додик новинарима након сједнице Извршног комитета СНСД-а у проширеном саставу.

Он је навео да ће од 1. јануара пензије у Српској бити повећане за 3,5 од четири одсто.

Када је ријеч о изборима, Додик је навео да је Извршни комитет констатовао да је СНСД показао изборну снагу, побиједивши у 42 општине у Републици Српској и три у Федерацији БиХ (ФБиХ).

Говорећи о епидемиолошкој ситуацији, Додик је оцијенио да је она и даље комплексна и да Република Српска интензивно ради на набавци вакцине против вируса корона.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: