ĆURIĆ: Slavojka Čalija ima manja prava od Nebojše Milišića i Ilije Stankovića koji su dobili zemlju u zakup? | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ĆURIĆ: Slavojka Čalija ima manja prava od Nebojše Milišića i Ilije Stankovića koji su dobili zemlju u zakup?

Izvor: HERCEGOVINA PRES | Datum:05.01.2021.

 

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić danas je oštro odgovorio na prozivke opozicionih odbornika vezane za dodjelu zemlje u zakup Slavojki Čaliji koja je njegova punica.

Ćurić je komentarišući pitanja Đorđa Vučinića i Saše Borjana istakao da je da je putem istog javnog poziva pravo na zakup zemlje dobio i njegov partijski kolega Nebojša Milišić.

„Nemojte više da spominjete tu ženu. To je ružno šta radite. Nijedno parče zemlje nije podijeljeno gledajući partijske linije. Dokaz je i kandidat za gradonačelnika opozicije Ilija Stanković koji je takođe dobio zemlju“, naveo je Ćurić.

Zakup zemljišta sproveo se po svim zakonskim procedurama, a obradivo zemljište dobili su svi koji su ispunjavali uslove rekao je gradonačelnik.

On je istakao i da neće dozvoliti da se pravi rijaliti šou na sjednicama Skupštine.

„Imamo greške i to je normalno, ali neću da dozvolim da se ovdje pravi rijaliti“, istakao je Ćurić.

Prema njegovim riječima, ponosan je na sve dobrovoljce koji su otputovali u Kostajnicu da pomognu tamošnjem narodu na saniranju štete od zemljotresa.

„Odradili su više od 200 objekata. Hvala im još jednom. Večeras se vraćaju, a ako bude potrebno ponovo ćemo poslati pomoć u Kostajnicu“, dodao je Ćurić.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: