Velika zahvalnost iz Kostajnice upućena gradonačelniku Trebinja i Službi za zaštitu i spasavanje | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Velika zahvalnost iz Kostajnice upućena gradonačelniku Trebinja i Službi za zaštitu i spasavanje

Izvor: Herceg tv | Datum:06.01.2021.

U protekla četri dana u Kostajnici je, na inicijativu gradonačelnika našeg grada gospodina Mirka Ćurića boravio operativni tim Službi zaštite i spasavanja grada Trebinja.

Desetočlana ekspedicija bila je sa zadatkom da zajednički sa ostalim službama u Kostajnici pomogne u sanaciji posljedica od zemljotresa stanovništvuu Kostajnie. Nosilac aktivnosti u Kostajnici bila je RUCZ na čelu sa direktorom gospodinom Milanom Novitovićem.

Zajedničkim radom sanirano je preko 200 domaćinstava u Kostajnici.

Načelnik Kostajnice gospodin Nikola Janjetović kao i direktor RUCZ gospodin Milan Novitović uputili su gradonacelniku Trebinja izrze iskrene zahvalnosti koja je narodu Koatajnice u ovom teškom trenutku od ogromnog značaja. Isto tako su istakli da je važna poruka da zajednički i solidarno u Republici Srpsoj možemo savladati mnoge izazove vremena u kome živimo.

Gradonačelnik grada Trebinja zahvalio se ppripadnicima operativnog tima koji su se na poziv gradonačelnika dobrovoljno javili, što su na pravi način reprezentovali grad Trebinje u ovoj humanoj misiji i poželio njima i njihovim porodicama srećne predstojeće božićne i novogodišnje praznike.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: