Састанак Кривокапић -Катић: Укинути путарину између Требиња и Херцег Новог | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Састанак Кривокапић -Катић: Укинути путарину између Требиња и Херцег Новог

Извор: Hercegovina press | Датум:08.01.2021.

Предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић разговарао је са предсједником Општине Херцег Нови Стеваном Катићем о укидању путарине на релацији Мељине- Сутница, саопштено је из Катићевог кабинета.

Катић је истакао да је једна од тема разговора са премијером током његове посјете Херцег Новом било учешће Владе Црне Горе у питању укидања путарине на путу Мељине-Ситница, што је препознато као дугогодишњи проблем, јер како је казао Катић, не може бити на понос граду и држави плаћање путарине за дио магистралног пута.

„Општина Херцег Нови ће тим поводом обновити допис који је већ упућиван претходној Влади која није имала слуха за ријешавање тог питања. Предлог Општине је да се у буџету за 2021. годину опредијели око 4 милиона еура за отплаћивање концесије“, истакао је Катић.

Црногорски премијер Здравко Кривокапић казао је да је и овај проблем један од оних који задиру у потребе живота грађана и инвеститора.

„Интерес нам је да подигнемо квалитет живота, јер наша земља тежи да у економском дијелу препороди досадашњи приступ“, истакао је Кривокапић.

Он је навео да Влада на чијем је челу жели да ријешава проблеме, да резултат буде мјера њеног дјеловања, а да задовољство грађана буде примарно.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: