Posljednje vijesti iz SAD | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Posljednje vijesti iz SAD

Datum:08.01.2021.

POSLJEDNJE VIJESTI IZ SAD: Nosač aviona ''Dušan Silni'' je blizu obala Merilenda, gdje se razmatra preventivno dejstvo da ne dođe do humanitarne katastrofe.

A iz Budve je upravo isplovila nuklearna podmornica 3-e generacije, klase ''Prokleta Jerina'' a sve zarad mira i prosperiteta.

Četnički mirovni korpusi iz Čikaga su krenuli put Vašingtona, a narednih dana se očekuju kontigenti mirovnjaka iz Vjetnama i Severne Koreje. Pozivaju se obje strane u Senatu na uzdržanost i nastavak dijaloga za pregovaračkim stolom.

Trampove pristalice su proglasile TAO (teritorijalna autonomna oblast) Mičigen, TAO Pensilvanija i TAO Džordžija, sa najavom referenduma o ujedinjenju.

Bombarderi Be 2 ''Sinđelić'' i lovci ''Obilić'' kruže iznad Kaptola i bacaju humanitarne pakete. Za svaki slučaj je mobilisana i Nacionalna Indijanska garda, kojoj su isporučene značajne količine ''vatrene vode'' kodnog naziva ''Šljivovica''.

Akcija tajnog imena ''Američko proleće'' je uslovila rulanje dve eskadrile Mig-ova po Batajnici, kao isplovljavanje tri elektro-dizel podmornice ''Priboj na Limu'', Zrenjanin 2'' i ''Srbobran'' opremljene za dugu plovidbu do Atlantika.

Očekuje se smirivanje situacije i spuštanje tenzija.

***Tekst je satiričnog i humorističkog sadržaja,jedini cilj je da nasmije naše čitaoce.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: