Trebinju potrebna efikasnija zaštita video nadzorom | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinju potrebna efikasnija zaštita video nadzorom

Izvor: Radio Trebinje | Datum:11.01.2021.

Broj počinjenih krivičnih djela na području grada, prema izvještaja Policijske uprave Trebinje, početkom ove manji je nego u istom periodu prošle godine, ali slučajevi paljenja automobila još nisu rasvijetljeni - zbog čega Forum za bezbjednost zajednice dijeli zabrinutost građana.

Ovo je zaključeno na danas održanoj sjednici Foruma za bezbjednost zajednice, na kojoj je analizirana aktuelna bezbjednosna situacija u Trebinju.

„Međutim, informisani smo da policija i tužilaštvo preduzimaju sve postupke i radnje kako bi ovi slučajevi /paljenja automobila/ bili riješeni. U cilju smanjenja mogućnosti da se ove kriminalne radnje događaju u budućnosti, Forum će podnijeti prijedlog nadležnim da se grad Trebinje, posebno najvažnije raskrsnice i izlazi iz urbanog dijela grada, efikasnije zaštite video nadzorom“, rekao je za Radio Trebinje nakon sjednice predsjednik Skupštine grada Trebinja Dragoslav Banjak, koji je i predsjedavajući Foruma za bezbjednost zajednice.

Istrage u nekoliko slučajeva požara na automobilima, za koje se sumnja da su namjerno izazvani, još čekaju svoj epilog - a posljednji se dogodio prije pet dana ispred kuće odbornika SNSD-a u Skupštini grada Milutina Mastilovića, gdje je izgorio autobomil njegovog brata.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: