SA TRI KLIKA DO UŽIVANJA U BAJKOVITOM TREBINJU (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

SA TRI KLIKA DO UŽIVANJA U BAJKOVITOM TREBINJU (VIDEO)

Izvor: SEE SRPSKA | Foto: NEBOJŠA BUHA | Datum:16.01.2021.

Turistička organizacija grada Trebinja pokrenula je zanimljivu nagradnu igra u kojoj vrlo jedostavno možete dobiti nagradni vikend za dvoje u najjužnijem gradu Srpske, velnes i spa tretman, te večeru, suvenire, domaće hercegovačke proizvode

Pravile igre su jednostavna. Potrebno je da lajkujete zvaničnu fejsbuk stranicu trebinjske Turističke organizacije, na svom profilu podijelite objavu o nagradnoj igri i u komentaru označite prijatelji sa kojom planirate uživati u osvojenoj nagradi.

„ U momentima kada su nam aktivnosti ograničene i kada su epidemiološke mjere još uvijek na snazi, jedan od načina da održavamo kontakt sa turistima i pratiocima na društvenim mrežama je svakako i nagradna igra. Na ovaj način promovišemo naše Trebinje i imamo priliku da nagradimo one koji žele da ga posjete – rekao je za portal SeeSrpska direktor TO Grada Trebinja Marko Radić.

Radić je pozvao građane Srpske da učestvuju u nagradnoj igri koja traje do 25. januara u 12 časova, te upoznaju ljepote grada pod Leotarom.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: