DUKIĆ pisao VUKANOVIĆU – Imaš ozbiljne košmare i fantazije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

DUKIĆ pisao VUKANOVIĆU – Imaš ozbiljne košmare i fantazije

Izvor: HERCEGOVINA PRES | Datum:29.01.2021.

 

Predsjednik kompanije „Boksit“ uputio je juče otvoreno pismo narodnom poslaniku u NSRS Nebojši Vukanoviću otvoreno pismo koje prenosimo u cjelosti:

Gospodine Vukanoviću,

Nije nesvrsishodno što si, na svom blogu, objavio, u cjelosti, moje pismo, koje je inače objavljeno na sajtu Kompanije „Boksit“, a koje sam uputio gospodinu Luki Petroviću, Generalnom direktoru Elektroprivrede Republike Srpske, ali je tvoj komentar, vezan za pomenuto pismo, besmislen, provokativan, pa i primitivan.

Ja se nisam obratio gospodinu Petroviću, kao visokom funkcioneru vladajuće stranke, koga izuzetno uvažavam i cijenim, nego kao Generalnom direktoru Elektroprivrede, ukazujući mu na određene probleme u sistemu, kojim rukovodi, apostrofirajući pritom probleme, koje je imala i ima Kompanija „Boksit“, očekujući od njega, s obzirom da ima i obaveze i mogućnosti, da preduzme mjere, da se u Elektroprivredi, kao značajnom privrednom subjektu Republike Srpske, od koga u velikoj mjeri zavisi funkcionisanje ostalog dijela privrede, otklone određeni problemi, kako bi još uspješnije funkcionisala.

Gospodine Vukanoviću, imaš ozbiljne košmare i fantazije, kada ti se u, dobronamjernom i sa jasnim sadržajem, pismu, upućenom od privrednika privredniku, priviđaju nekakvi klanovi, frakcije, otvoreni rat, totalitarni režimi itd. Nazivajujći premijera Republike Srpske nejakim i tzv. premijerom, takođe si pokazao šta si sve spreman uraditi, denucirajući i omalovažavajući sve i svakoga, radi nekakvog ličnog političkog i društvenog statusa.

Gospodina Viškovića, na funkciju premijera, koju obavlja moralno i odgovorno, kvalifikovao je njegov višegodišnji rad kako u politici, tako i u Parlamentu Republike Srpske. Svakako da je, radeći stručno i odgovorno u Kompaniji „Boksit“ i Milićima, više od 20 godina, dao značajan doprinos da i Milići i Kompanija „Boksit“ postanu prepoznatljivi a za onoga ko ga je predlagao i birao i to je bila dobra preporuka.

Manija gonjenja i paranoja se uspješno liječe sve dok ne pređu u autoimuno stanje.

Pozdrav,

Predsjednik Kompanije
mr Rajko Dukić


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: