Kidnapovanje, gepekovanje i prebijanje nisu dovoljni za Osnovni sud da Bilećanina pošalje u pritvor | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Kidnapovanje, gepekovanje i prebijanje nisu dovoljni za Osnovni sud da Bilećanina pošalje u pritvor

Izvor: HERCEGOVINAPRES | Datum:11.02.2021.

Kidnapovanje, gepekovanje i nanošenje tjelesnih povreda nisu bili dovoljni Osnovnom sudu u Trebinju da Bilećanina M. Zvijera pošalje u pritvor, već su ga pustili da se slobodno šeta gradom.

Zvijer je zajedno sa Ž. Vujovićem, koji je u bjekstvu, te jednim maloljetnim licem osumnjičen da je počinio krivično djelo „protivpravno lišenje slobode“ nad svojim sugrađaninom D. Miloševićem.

Ovakvu odluku trebinjskog Osnovnog suda u Bileći su dočekali sa nevjericom, a preko društvenih mreža građani se čak pozivaju i na mirna okupljanja.

Iako je policija reagovala brzo i otkrila počinioce, ponovo se pokazalo da je pravosuđe rak rana našeg društva i da je nenormalno postalo normalno, a normalno nepoželjno i nepotrebno.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: