Trebinjac trgovao narkoticima na autobuskoj stanici | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjac trgovao narkoticima na autobuskoj stanici

Datum:25.02.2021.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 24. februara 2021. godine provodeći planske aktivnosti na otkrivanju i dokumentovanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga evidentirali krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ protiv lica inicijala S.S.


Naime, policijski službenici su uočili lice inicijala S.S. kako na autobuskoj stanici u Trebinju, u prtljažnik minibusa jednog prevoznika pokušava da sakrije određene predmete. Pregledom prtljažnika pronađeno je sedam pakovanja zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, kao i jedna ručno pravljena cigareta tzv. „džoint“. Radnjom uviđaja izuzeta
su pronađena pakovanja i ručno pravljena cigareta.


Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju naredio je da se izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv osumnjičenog lice inicijala S.S. dostavi u redovnoj proceduri. Policijska uprava Trebinje je u 2020. godini evidentirala 16 krivičnih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i 102 prekršaja iz oblasti zlupotrebe opojnih droga.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: