Mihajlović i Ibrahimović pjevaće u duetu na festivalu u San Remu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Mihajlović i Ibrahimović pjevaće u duetu na festivalu u San Remu

Izvor: RTRS | Datum:02.03.2021.

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović Miha (52) i zvijezda fudbalskog kluba Milan Zlatan Ibrahimović najavili su da će u četvrtak zajedno nastupiti na festivalu u San Remu i otpjevati u duetu pjesmu “Vagabundo“ koja je bila hit na tom festivalu 1970. godine.
 

Takođe je otkriveno da će se Ibrahimović pojaviti u skeču sa voditeljem festivala Amadeusom i poznatim komičarem Rozariom Fjorelom koji su najvijači suparničkog milanskog fudbalskog tima Intera, prenio je Rojters.

- Srećom, neće biti publike. Zamislite koji nered: Ibra i ja, Ciganina dva, pjevamo na pozornici. Ne znam šta će to biti - rekao je Mihajlović pa dodao da su pjevanje i plesanje dvije stvari u kojima je najgori.

- U pjevanju sam vrlo loš. Ne znam koliko će biti užasno, ali znam da će se ljudi nasmijati. Ibra isto loše pjeva, ali nešto bolje pleše.

Mihajlović je nedavno nastupio kao gost u talijanskoj verziji šoua Ples sa zvijezdama, a sada će se okušati i u pjevačkim vodama.

Ibrahimović je najavio da nastup u San Remu ne znači da će on da izostane sa predstojećih utakmica koje Milan igra protiv Udinezea u srijedu i Verone u nedjelju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: