Martovski mraz: U Gacku palo 20 cm snijega | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Martovski mraz: U Gacku palo 20 cm snijega

Izvor: Hercegovina press | Datum:10.03.2021.

U Republici Srpskoj tokom prijepodneva očekuju se padavine, a potom će uslijediti razvedravanje, pa će do kraja dana biti sunčano u većini krajeva.

Tokom jutra na jugu i istoku mjestimično će padati slaba kiša, na visokim planinama slab snijeg, a u ostalim krajevima biće suvo, na krajnjem sjeverozapadu i vedro.

Razvedravanje se očekuje prvo na istoku i jugu, a poslije podne i u ostalim krajevima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha od tri do sedam, na sjeveru i sjeverozapadu do devet na planinama od minus dva stepena Celzijusova.

U Gacku jutros je izmjereno 20 centimetara snijega, na Sokocu 13, u Srebrenici 11, u Kalinoviku 10, u Višegradu i Rudom po četiri, a u Foči jedan centimetar.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus 10, Han Pijesak minus četiri, Mrakovica minus tri, Kalinovik i Sokolac minus dva, Gacko minus jedan, Sarajevo, Srebrenica, Novi Grad, Drinić i Mrkonjić Grad nula, Tuzla, Višegrad, Šipovo, Gradačac, Foča, Bugojno i Livno jedan stepen Celzijusov.

U Banjaluci, Bijeljini, Bihaću, Zvorniku, Bileći, Prijedoru i Ribniku jutros su izmjerena dva stepena, u Doboju i Drvaru tri, Grudama četiri, Trebinju pet, a u Mostaru i Neumu sedam stepeni Celzijusovih.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: