Krivokapić: Đukanović još nije oprostio Crkvi što je objedinila narod | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Krivokapić: Đukanović još nije oprostio Crkvi što je objedinila narod

Izvor: RTRS | Datum:13.03.2021.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić poručio je predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, povodom kritika koje mu je uputio zbog odlaska na sahranu umirovljenom episkopu Atanasiju u Trebinju, da je Crna Gora dočekala da joj zvaničnici idu na sahrane vrhunskih intelektualaca i najvećih duhovnika 20. i 21. vijeka.
 

- Crna Gora je dočekala da joj zvaničnici idu na sahrane vrhunskih intelektualaca i najvećih duhovnika 20. i 21. vijeka. Zamislite da joj zvaničnici idu na sahrane vođa narko kartela ili bjelosvjetskih tajkuna? - napisao je Krivokapić na Tviteru.

On je izrazio žaljenje što Đukanović još nije oprostio Crkvi i njenim vladikama što je obespravljeni narod Crne Gore najprije uspravila, pa objedinila, ne pitajući ko je koje nacije i ko je koje vjere.

- Znam da ga boli što je takva ujedinjena obespravljena Crna Gora rekla da ne želi više ni DPS, a uskoro će reći i predsjedniku šta misli o njemu. Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ta ljutnja ne bi trebalo da traje baš tako dugo - naveo je Krivokapić.

Đukanović je ranije danas napisao na Tviteru da je Krivokapić sa pola Vlade Crne Gore bio na sahrani umirovljenom episkopu Atanasiju u Trebinju, koga je okarakterisao kao "jednog od najotvorenijih neprijatelja Crne Gore i crnogorskog naroda".


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: