Uprkos policijskom času građani slave u Nikšiću i Podgorici (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Uprkos policijskom času građani slave u Nikšiću i Podgorici (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:15.03.2021.

Iako je u Crnoj Gori u 21.00 čas počeo policijski čas, građani Nikšića i Podgorice izašli su na ulice kako bi proslavili rezultate na nedjeljnim lokalnim izborima u tom gradu.
 
Kako javlja Tanjug, sve je veći broj vozila u auto-koloni koja se kreće tim gradom, a građani pale baklje i mašu srpskim zastavama.

Uprkos tome što je policijski čas stupio na snagu, policija ne reaguje na okupljanje građana.

Pristalice koalicije "Za budućnost Nikšića" ispred štaba u centru Nikšića proslavljaju izborne rezultate, a okupljeni pjevaju kosovske pjesme i uzvikuju da su pobijedili na izborima.

 

Priređen je i vatromet.

 

Oko sjedišta koalicije primjetno je pojačano prisustvo policije, a većina okupljenih ne nosi zaštitne maske niti poštuje mjere uvedene zbog sprečavanja širenja virusa korona.

Na ulicu su izašli i građani Podgorice koji, kako prenosi portal CDM, pjevaju crnogorske pjesme i nose crnogorske zastave.

Birališta na lokalnim izborima u Nikšiću zatvorena su u 20.00 časova.

Bečić: Proslavite pobjedu mirno u svojim domaćinstvima

Aleksa Bečić, predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Demokratske Crne Gore, koja je štab koalicije "Mir je naša nacija" na lokalnim izborima u Nikšiću, pozvao je građane da, kako je naveo, "večerašnju pobjedu proslave isključivo mirno i dostojanstveno u svojim domaćinstvima".

- Građani u svojim kućama, a funkcioneri u partijskim prostorijama. Da pobijedi mir i nikšićko dostojanstvo - naveo je Bečić na Tviteru.


Pozivam građane da večerašnju pobjedu proslave isključivo mirno i dostojanstveno u svojim domaćinstvima. Građani u svojim kućama, a funkcioneri u partijskim prostorijama. Da pobijedi mir i nikšićko dostojanstvo.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: