Od danas popusti za porodice sa troje i više djece u Bileći | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Od danas popusti za porodice sa troje i više djece u Bileći

Izvor: hercegovinapress.com | Datum:29.03.2021.

Porodice iz Bileće sa troje i više djece od danas će imati pravo na popust prilikom kupovine robe i usluga kod privrednih subjekata uključenih u projekat “Prijatelji porodice”, potvrđeno je iz te opštine.

Ugovor o realizaciji tog projekta, koji je potpisan danas u Bileći, realizuju fondacija “Za porodicu” i opština Bileća.

Njime je predviđeno da sve porodice sa troje i više djece, od kojih je najmanje jedno maloljetno, dobiju “ponosnu karticu Republike Srpske”, koja će im omogućiti te popuste.



– Obim privrednih subjekata koji učestvuju u ovom projektu je veliki, ali prednost novog koncepta u okviru kojeg nam je opština Bileća partner jeste da nudi jednako upotrebnu vrijednost kartice bez obzira na lokalnu zajednicu – rekao je predsjednik fondacije “Za porodicu” Dragan Dakić.

On je precizirao da će kartice koje se izdaju u Bileći važiti jednako u čitavoj Republici Srpskoj i kod određenog broja partnera iz Srbije.

– Porodicama će biti na raspolaganju mogućnost onlajn kupovine, putem koje će im biti omogućeno kupovanje robe i usluga drugih partnera koji nisu vezani za ovu lokalnu zajednicu ili koji posluju u nekim drugim lokalnim zajednicama – naveo je Dakić.

Prema njegovim riječima, to je veliki benefit za sve poslovne subjekte jer oni besplatno dobijaju mogućnost da svoju robu i usluge plasiraju putem web šopa, ne samo domaćem tržištu nego i šire.

– Njihove troškove učešća u projektu snosi lokalna zajednica – rekao je Dakić i dodao da je to veliki podsticaj osnaživanju privrede u doba pandemije virusa korona kada je privreda ugrožena.

Do kraja ove godine planirano je da bude izdato više od 7.000 kartica, što znači da bi za toliko bio uvećan broj potencijalnih mušterija.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: