Gradonačelnik Trebinja i direktor ERS u srdačnoj poseti našem Udruženju u Vršcu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gradonačelnik Trebinja i direktor ERS u srdačnoj poseti našem Udruženju u Vršcu

Izvor: hercegovina.rs | Datum:03.04.2021.

U prostorijama Udruženja smo sa radošću dočekali gradonačelnika Trebinja, gospodina Mirka Ćurića, direktora ERS, gospodina Luku Petrovića, predstavnika kompanije Swissline, gospodina Željka Vlahovića i načelnika odeljenja za poljoprivredu grada Trebinja, gospodina Bojana Vučurevića


Predsednik Udruženja, gospodin Božidar Pašajlić i naši članovi su bili prijatno iznenađeni i zadovoljni posetom delegacije Grada Trebinja i predstavnika kompanije Swissline.

U srdačnoj i bratskoj atmosferi gosti su bili upoznati sa aktivnostima Udruženja i rezultatima našeg rada. Iskazali su radost i zahvalnost što nastavljamo da negujemo veze sa zavičajem i što smo mala, ali važna spona između dva bratska grada, Trebinja i Vršca.


U znak zahvalnosti za naš doprinos zavičaju njegovim u najtežim trenucima, gradonačelnik Trebinja je predsedniku našeg Udruženja poklonio zvaničnu monografiju Grada Trebinja sa posvetom i knjigu Dučićev vijenac.

Gosti su nas upoznali sa situacijom u Trebinju i istočnoj Hercegovini, o napretku i projektima koji su ostvareni i nastavljaju da se ostvaruju zahvaljujući zalaganju Grada Trebinja, kompanije Swissline, vlade Republike Srpske i vlade Srbije i zahvaljujući njihovoj međusobnoj saradnji.

Ostaje nada da će se plodovi našeg povezivanja i sloge nastaviti u budućnosti da umnožavaju na korist svima i da ćemo imati više prilika za međusobne posete.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: