Sjednica Vijeća za saradnju Republike Srpske i Srbije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Sjednica Vijeća za saradnju Republike Srpske i Srbije

Izvor: RTRS | Datum:22.04.2021.

U Banjaluci je u toku sjednica Vijeća za saradnju Republike Srpske i Srbije.
 
Sjednica Vijeća za saradnju Srpske i Srbije
Sjednici prisustvuju predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović, premijer Radovan Višković, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, predsjednik Skupštine Ivica Dačić.

Prisutni su i ministarka finansija Republike Srpske Zora Vidović, ministar energetike i rudarstva Petar Đokić, ministri unutrašnjih poslova Republike Srpske i Srbije Dragan Lukač i Aleksandar Vulin, ambasador Srbije u BiH Aleksandar Đorđević, te generalni sekretar Ministarstva finansija Srbije.

Sjednica se održava u Palati Republike, a po njenom završetku biće održana konferencija za novinare koju možete pratiti na našem programu, portalu i Jutjub kanalu.

Prethodno su održani bilateralni sastanci zvaničnika Republike Srpske i Srbije.


 


 

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je ranije da će na sjednici Vijeća za saradnju Srpske i Srbije biti riječi o mnogim pitanjima, prevashodno iz oblasti ekonomije i infrastrukturnih projekata koji se zajednički realizuju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: