ŠEŠELJ RAZOTKRIO TAJNU DRAŠKOVOG SAKOA Stanivuković bio ozvučen, pokušao da snimi razgovor sa Vučićem! (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

ŠEŠELJ RAZOTKRIO TAJNU DRAŠKOVOG SAKOA Stanivuković bio ozvučen, pokušao da snimi razgovor sa Vučićem! (VIDEO)

Izvor: www.alo.rs | Datum:23.04.2021.

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je u jutarnjem programu TV Hepi da ga je razočarao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković

- Razočarao me je Stanivuković juče kad je došao sa bubicom da na kvarno snimi razgovor sa Vučićem. Ona mu je stajala na reveru tamnog odela i nije bila tako lako primetljiva. Neko je primetio iz Vučićeve pratnje i intervenisao - rekao je dr Šešelj.

Lider radikala je rekao da se to ne radi.

- Kad imate sastanak sa političarima višeg ranga, onda od njega zavisi da li će razgovor biti sniman, a ne od vas. On ako snima razgovor, treba javno da ga snima. To je neka etikecija osnovna. Stanivuković to nije smeo da uradi. Verovatno je imao neku dečačku nameru da to snimi i da pusti na internet, pa još da čuje eventualno neku pohvalu iz Vučićevih reči - rekao je predsednik SRS.

Lider radikala je rekao da se i dalje zalaže za to da Stanivuković i Dodik nađu zajednički jezik.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: