''Banjalučko pivo''stiže u Srbiju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

''Banjalučko pivo''stiže u Srbiju

Izvor: Banjalučka pivara | Datum:29.04.2021.

Prošlog ljeta „Banjalučka pivara“ je ponosno predstavila svoj „oživljeni“ brend - „Banjalučko pivo“. Potrošačima se veoma svidjela tradicionalna receptura koja nosi duh stare Banjaluke i davnih vremena, a savremen izgled i dizajn je privukao i mnoge nove potrošače.


U Banjalučkoj pivari ističu da su veoma zadovoljni uspjehom koje je Banjalučko pivo napravilo na tržištu Republike Srpske, kao i da su veoma uzbuđeni novom marketinškom kampanjom i plasiranjem na tržište Srbije.


„Oživeli smo stari recept i prilagodili ga novom vremenu. Tako je nastalo Banjalučko pivo, koje je napravilo fenomenalan uspeh na tržištu Republike Srpske. Za samo nekoliko meseci postalo je jedno od najprodavanijih piva u Zapadnom RS-u, a sve više se pije i u Semberiji i Hercegovini.Veoma smo uzbuđeni zbog izvoza u Srbiju i verujemo da će se „Banjalučko“ jednako svideti i potrošačima u Srbiji,” izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare.
„Banjalučko pivo“ je „svijetli lager“ koji se odlikuje kvalitetom usljed korištenja isključivo prirodnih sastojaka, a karakteriše ga prijatna gorčina, postojana gusta pena i privlačan izgled pakovanja. Pored tržišta Srbije, Pivara namjerava da svoj novi brend rasprostrani cijelom regijom, ali i šire, kako bi što više potrošača uživalo u njegovom jedinstvenom ukusu.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: