Čestitka povodom Međunarodnog dana slobode medija | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Čestitka povodom Međunarodnog dana slobode medija

Izvor: Vlada Republike Srpske | Datum:03.05.2021.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, povodom 3. maja - Međunarodnog dana slobode medija, uputio je danas čestitku svim novinarima, redakcijama, uredništvima i udruženjima novinara u Republici Srpskoj.


„U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, povodom 3. maja - Međunarodnog dana slobode medija, upućujem vam iskrene čestitke, te koristim ovu priliku da vam se zahvalim što ste, u vrijeme globalne pandemije, pokazali koliko je značajna uloga medija, posebno za naše građane koji su imalu brze, tačne i provjerene informacije.


U proteklih godina dana, svaki dio našeg društva bio je izložen značajnim izazovima, a posebno mediji, koji su u uslovima izuzetno složene epidemiloške situacije, imali odgovoran zadatak da daju pravovremene informacije koje su bile od velike važnosti za očuvanje zdravlja stanovništva.


I u ovakvim, složenim situacijama, novinari su, često se i sami izlažući opasnosti, blagovremeno i autentično izvještavali javnost o zaštiti našeg stanovništva u uslovima borbe protiv ove pošasti, i na tome treba svi zajedno da im budemo zahvalni. 


Vlada Republike Srpske nastaviće da njeguje otvoren i partnerski odnos sa svim medijima, pružajući podršku slobodi izražavanja, koja je presudna za svako demokratsko društvo, a sve s ciljem da građani Republike Srpske budu brzo i istinito informisani.


Još jednom koristim priliku da vam čestitam vaš praznik i poželim dobro zdravlje i uspješan rad“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: