Horeka: Zadovoljstvo zbog olakšavajućih mjera | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Horeka: Zadovoljstvo zbog olakšavajućih mjera

Izvor: RTRS | Datum:20.05.2021.

Udruženje poslodavaca turizma i ugostiteljstva Republike Srpske Horeka izrazilo je zadovoljstvo zbog olakšavajućih mjera koje je donio Republički štab za vanredne situacije.
 

Iz Horeke su zahvalili Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske na preporukama za ublažavanje mjera, a posebno direktoru UKC-a Srpske Vladi Đajiću koji je, navode, prvi pokrenuo inicijativu da do toga dođe.

- Imajući u vidu da medicinski sektor trpi najveći teret i najbolje shvata sve teškoće ove bolesti, drago nam je što inicijativa dolazi od doktora Đajića. Samim tim, imajući u vidu da problemi sa kovidom 19 još nisu prošli udruženje Horeka moli svoje članove da nastave sa odgovornim ponašanjem i poštuju sve propisane mjere - ističu iz Horeke.

U saopštenju se dodaje da će Horeka raditi na što bržoj vakcinaciji zaposlenih u oblasti turizma i ugostiteljstva, kako bi i oni mogli raditi u što bezbjednijim uslovima.

- U ostvarivanju ovog plana, kao mnogih drugih, pomoći će nam Institut za javno zdravstvo Srpske. Nadamo se boljim danima, ali i dalje budite odgovorni - poručuju iz Horeke.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: