Mlada Bilećanka proglašena za ''Bazarovo lice publike'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Mlada Bilećanka proglašena za ''Bazarovo lice publike''

Izvor: hercegovinapress | Datum:25.05.2021.

Sedamnaestogodišnja Ivona Šakotić iz Bileće ponijela je titulu Bazarovog lica publike. Ovu nagradu Ivona je podjelila sa Sarom Potpara iz Beograda.


„Ove dvije djevojke osvojile su preko 7.000 lajkova na društvenoj mreži instagram, pa smo odlučili da obje ponesu ovu laskavu titulu“, rečeno je danas na finalnom izboru Bazarovog lica godine.
Za Ivonu je ovo takmičenje bilo i više nego uspješno. Nakon što je pobrala simpatije korisnika društvene mreže instagram i ujednila Bilećane koji su joj pružili veliku podršku, dobila je i poziv za učešće u značajnim modnim projektima.
Ivona je dobila poziv da bude model na reviji poznate kreatorke Suzane Perić, kao i poziv od modne agencije Foks. U sledećem broju časopisa „Bazar“ Ivoni će biti posvećena rubrika koja govori o ljepoti. U okviru ove rubrike biće objavljen razgovor sa našom Ivonom , ali i njene fotografije.
Prelijepoj Ivoni želimo mnogo uspjeha u nastavku karijere!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: