Petrović: Narod Bileće je ostao bez vlasti. Načelnik ne funkcioniše. Mislim da će doći do promjena | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Petrović: Narod Bileće je ostao bez vlasti. Načelnik ne funkcioniše. Mislim da će doći do promjena

Izvor: https://bilecaonline.com/ | Datum:30.05.2021.

Povjerenik Izvršnog komiteta SNSD–a za Izbornu jedinicu devet Nada Tešanović održala je sastanak sa rukovodstvima odbora ove stranke iz istočne Hercegovine s ciljem da se sagleda stanje u opštinskim odborima SNSD-a u ovoj regiji, a sastanku je prisustvovao i generalni sekretar SNSD-a i predsjednik Gradskog odbora u Trebinju Luka Petrović.

Tešanovićeva je izjavila da se nada da će u narednim mjesecima biti izvršena potpuna revizija članstva na području istočne Hercegovine i da je cilj sastanka da se sagleda stanje u opštinskim odborima SNSD-a i na koji način se može pomoći onima koji nisu na lokalnim izborima imali načelnika i gdje je došlo do promjene kao što je to u Bileći, gdje SNSD nije dobio načelnika, ali u Berkovićima i Ljubinju, gdje SDS ima vlast.


Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović rekao je Srni da su podmlađeni sastavi opštinskih odbora SNSD-a u Ljubinju i Berkovićima potpuno spremni da ostvare pobjedničke rezultate.

On je izjavio da je pobjeda SNSD-a u Gacku napravila prelom u Hercegovini,  dok je  Bileći sada struktura koja ne može da pomogne građanima i opštini.


“Mislimo da će tu doći do promjena u lokalnim vlastima jer ovakva skupštinska većina ne funkcioniše, načelnik ne funkcioniše, narod Bileće je ostao bez vlasti”, rekao je Petrović.

Izvor:Srna


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: