Vukanović na kafi sa bezbjednosno interesantnom osobom MUP-a Srbije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vukanović na kafi sa bezbjednosno interesantnom osobom MUP-a Srbije

Izvor: ATV | Datum:01.06.2021.

Nakon skandaloznog ponašanja u Trebinju od prije nekoliko dana, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović jutarnju kafu u Banjaluci danas je odlučio da popije sa Mlađanom Đorđevićem koji je do prije nekoliko mjeseci svojim "atentatorskim" naumima crtao metu na čelu predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom sinu Danilu.


Naime, Đorđević, inače kum Dragana Đilasa, u februaru ove godine putem tviter naloga poručio je sinu Aleksandra Vučića da bi trebalo da se nađe na kalendaru za sljedeću godinu sa različitim kriminalcima.
Tom prilikom se obratio i predsjedniku Srbije kojeg je već više puta optuživao da "zapostavlja vaspitavanje svog najstarijeg sina", kao i da ga je “gurnuo u kandže kriminalaca”.

Ovo je bio drugi put da Đorđević prijeti predsjedniku Srbije i njegovoj porodici, s obzirom na to da je krajem prošle godine kazao kako je potrebno izvršiti atentat na Aleksandra Vučića.

Podsjećamo, Đorđević je poznat kao bezbjednosno interesantna osoba MUP-a Srbije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: