Situacija u fabrici ''Sloboda'' pod kontrolom (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Situacija u fabrici ''Sloboda'' pod kontrolom (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:04.06.2021.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je situacija u fabrici "Sloboda" u Čačku nakon ekspolozije pod kontrolom i da je sve bezbjedno.
 

On je rekao da je svih 60 radnika koji su radili smjenu dobro, da su svi evakuisani i da je požar najvjerovatnije izbio u magacinu gotovih proizvoda, ne u samoj proizvodnji.

Vulin je objasnio da će po protokolima, 24 časa nakon posljednje detonacije, u fabriku ući vatrogasci, koji će izvršiti dogašavanje požara i pristupiti utvrđivanju uzroka.

On je napomenuo za RTS da se eksplozija dogodila jutros oko 1.30 časova i odmah po dobijanju prve informacije na lice mjesta otišao je načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić.

Vulin je dodao da je na intervenciji u Čačku angažovano 35 vatrogasaca iz Sektora za vanredne situacije i 10 vatrogasaca iz same čačanske "Slobode", koji su sve vrijeme dežurali.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: