Gradonačelnik Ćurić gost u TV emisiji Prve TV pod nazivom ''JUTRO NA PRVOJ'' | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gradonačelnik Ćurić gost u TV emisiji Prve TV pod nazivom ''JUTRO NA PRVOJ''

Izvor: TO Trebinje | Datum:25.06.2021.

Povodom "Promocije Trebinja u Beogradu" koja se organizuje u okviru promotivne kampanje "I ovog ljeta TREBINJE TE ČEKA" Gradonačelnik Trebinja g-din Mirko Ćurić sa saradnicima biti gost u TV emisiji Prve TV pod nazivom "JUTRO NA PRVOJ" i to u okviru trećeg sata emisije od 11.10 časova.


Takođe, sutra u 12.00 časova tokom posjete zvanične delegacije Grada Beograda izlagačima iz Trebinja planirano je da Gradonačelnik sa saradnicima održi pres konferenciju za mnoštvo medijskih kuća iz Beograda, a tokom dana biće uključen uživo u više TV emisija.
Podsjećamo da je predstavnik Turističke organizacije Trebinja jutros prisustvovao snimanju emisije "Šarenica" koja će biti emitovana sutra u jutarnjim časovima na RTS1, te da je dogovoreno da se Trebinje prezentuje i tokom "Jutarnjeg programa" RTS-a u nedjelju 27.06. od 08.30 časova.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: