Цвијановић честитала Видовдан - Крсну славу Војске Републике Српске | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Цвијановић честитала Видовдан - Крсну славу Војске Републике Српске

Датум:27.06.2021.

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку команданту Трећег пјешадијског Република Српска пука Оружаних снага БиХ бригадиру Милораду Крајшумовићу, припадницима Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ, као и некадашњим припадницима Војске Републике Српске поводом Видовдана – Крсне славе Војске Републике Српске.
 

- У име грађана Републике Српске и у своје име, упућујем вам искрене честитке поводом обиљежавања Видовдана – Крсне славе Војске Републике Српске и Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ.

На велики празник Видовдан, који је синоним за велика страдања, али и побједе и национална надахнућа, са неизмјерном захвалношћу и посебним пијететом сјећамо се припадника Војске Републике Српске, хероја који су утрли пут слободе и уградили своје животе у темеље Републике Српске.

Обавеза свих нас је да баштинимо сјећање на војску која је настала из народа, подсјетимо се на њен часни војни пут у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату и борце који су јуначки бранили и одбранили своја вјековна огњишта и Републику Српску, право да живимо у слободи и миру.

Њихова жртва трајно нас обавезује да чувамо, бранимо и градимо нашу Републику, јединог гаранта опстанка и слободе српског народа на овом простору. У увјерењу да ћемо сваки наредни Видовдан прослављати у још бољој и снажнијој Републици Српској, честитам вам празник и срдачно вас поздрављам - наводи се у честитки предсједнице Цвијановић.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: