Zvaničnici Srpske uputili čestitke povodom Vidovdana | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zvaničnici Srpske uputili čestitke povodom Vidovdana

Izvor: RTRS | Datum:28.06.2021.

Predsjednica Željka Cvijanović uputila je brigadiru Miloradu Krajšumoviću, komandantu Trećeg pješadijskog Republika Srpska puka Oružanih snaga BiH, pripadnicima puka i svim nekadašnjim pripadnicima Vojske Republike Srpske, čestitku povodom Vidovdana, krsne slave Vojske Republike Srpske.
 
Premijer Republike Srpske Radovan Višković čestitao je Vidovdan - krsnu slavu Vojske Republike Srpske, ističući da je briga o borcima koji su odbranili Republiku Srpsku i slobodu srpskog naroda i njihovim porodicama bila i uvijek će biti među glavnim prioritetima u radu Vlade Republike Srpske i njenih institucija.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas krsnu slavu Vojske Republike Srpske i Trećeg pješadijskog /Republika Srpska/ puka - Vidovdan, uz želje da se svaki naredni proslavlja u mirnoj, srećnoj i uspješnoj Republici Srpskoj.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik pripadnicima Trećeg pješadijskog Republika Srpska puka poželio je da s ponosom nastave baštiniti tradiciju Vojske Republike Srpske.

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija poručio je u čestitki povodom Vidovdana, krsne slave Vojske Republike Srpske, da je VRS nastala kao volja srpskog naroda da odbrani pravo na život na svojim vjekovnim ognjištima.
 
VIJESTI IZ ISTE RUBRIKE


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: