Višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela lišen slobode u Bileći | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela lišen slobode u Bileći

Izvor: PU Trebinje | Datum:30.06.2021.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća su 29. juna 2021. godine, oko 12,00 časova lišili slobode lice inicijala R.M. iz Petrova za koje postoji osnov sumnje da je u noći 29/30. jun počinilo tri krivična djela na teritoriji opštine Berkovići.


Navedeno lice se sumnjiči da je počinilo dva kriviča djela „Krađa“ na štetu dva ugostiteljska objekta i jedno krivično djelo „Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari“ u Berkovićima. Krivična djela su prijavljena 29. juna oko 07,00 časova, nakon čega su policijski službenici izvršili uviđaj i preduzeli druge mjere i radnje na osnovu kojih je stečen osnov sumnje da je počinilac krivičnih djela lice inicijala R.M. Za licem je, takođe, raspisana potraga od strane Policijske uprave Istočno Sarajevo jer postoji osnov sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška krađa“ na štetu vjerskog objekta.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: