Udruženje Guslara Vojvoda Gligor Milićević iz Bileće proslavilo krsnu slavu Petrovdan | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Udruženje Guslara Vojvoda Gligor Milićević iz Bileće proslavilo krsnu slavu Petrovdan

Izvor: Udruženja Guslara Vojvoda Gligor Milićević | Datum:12.07.2021.

Danas 12.07.2021 godine Udruženja Guslara Vojvoda Gligor Milićević iz Bileće proslavilo je svoju krsnu slavu Petrovdan a slavski kolač kao i molitvu služili su sveštenici Aleksandar Grčić i Radenko Koprivica.

Slavi je prisustvovao Vojovoda Slavko Aleksić, presjednik Skupštine opštine Bileće Mato Vujović, načelnik odeljenja za finansije Miljan Milićević, predstavnik Hidroelektrana na Trebišnjici Danilo Ilić kao i komadant Bilećke Kasarne Vlado Vujović te veliki broj privrednika iz Bileće.

Donatori Udruženja kao i brojni predstavnici kulturno umetničkih društava Trebinje Ljubinje, Gacko kao i pjevačka grupa Iz Ljubomora iz Trebinja.

Udruženje je nastalo 2019. godine na Petrovdan, sastoji se iz muške pjevačka grupe, ganga muška pevačka grupa, bećarac ženska pjevačka grupa, ganga dječija pjevačka grupa, ganga guslari i guslarska sekcija dvojničar diplar.

Ispred Udruženja Guslara Vojvoda Gligor Milićević prisutne goste pozdravio je potpredsjednik Udruženja Slavko Radovanović a ispred opštine Bileće i u ime načelnika opštine Bileće sve prisutne je pozdravio Mato Vujović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: