Jedan novi slučaj korone – Preminula jedna osoba | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Jedan novi slučaj korone – Preminula jedna osoba

Izvor: Hercegovina Press | Datum:26.07.2021.

Kod jedne osobe u Republici Srpskoj potvrđeno je prisustvo virusa korona, 26.7.2021. u 9 časova
Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i u bolnici Sv. Vračevi u Bijeljini izvršeno je testiranje 73 laboratorijska uzorka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod jedne osobe.
Radi se o muškoj osobi srednje životne dobi iz Laktaša.


U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljen je jedan smrtni slučaj. Radi se o ženskoj osobi starije životne dobi iz Prijedora.
Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 64.414 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 3.799 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.
U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo 55.826 osoba, a testirano je ukupno 289.227 osoba.
Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 32, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 15, a u ostalim bolnicama 17. Na respiratoru su 2 osobe (2 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske).
U Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 48 osoba, a nadzor je završen kod 193.690 osoba.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: