TREBINJE SE PREDSTAVILO U VALJEVU | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

TREBINJE SE PREDSTAVILO U VALJEVU

Izvor: GO Trebinje | Datum:08.08.2021.

Povodom promotivne kampanje „I ovog ljeta TREBINJE TE ČEKA“, a shodno nedavno sklopljenom „Protokolu o poslovno-tehničkoj saradnji“ između turističkih organizacija Trebinja i Valjeva 6. i 7. avgusta 2021. održana je promocija turističke ponude Trebinja u Valjevu.

Promocija je organizovana uz pomoć i podršku Grada Valjeva i Turističke organizacije Valjeva i to u ukviru najznačajnije i najposjećenije turističke manifestacije u Valjevu „34. Tešnjarske večeri“ sa ciljem predstavljanja turističke ponude Trebinja građanima Valjeva i posjetiocima manifestacije uz jasan poziv za posjetu Trebinju, a sve u skladu sa sloganom kampanje „I ovog ljeta TREBINJE TE ČEKA“.

Prvog dana promocije održan je sastanak zvaničnih delegacija gradova Valjevo i Trebinje koje su činili gradonačelnik Valjeva g-din Lazar Gojković sa saradnicima i Zamjenik Gradonačelnika Trebinja g-din Dražen Bošković sa saradnicima. Na sastanku je razgovarano o nastavku i potencijalnom proširenju saradnje ova dva grada, kako u oblasti turizma tako i u ostalim privrednim i kulturnim oblastima u kojima postoji prostor za dodatno povezivanje i razmjenu znanja i iskustava.

U okviru promocije domaćini su upriličili prikladan turistički obilazak najznačajnijih turističkih lokaliteta Valjeva s ciljem upoznavanja gostiju sa turističkom ponudom ovog grada, a poseban akcenat stavljen je na turističku ponudu Divčibara i okoline.

Velikom broju građana Valjeva, ali posjetiocima manifestacije „34. Tešnjarske večeri“ prezentovana je kompletna turistička ponuda Trebinja sa posebnim naglaskom na ljetnju turističku ponudu, a za promociju eno-gastronomske ponude u okviru posebnog promo štanda bila je zadužena „Hercegovačka kuća“ čiji je spektar proizvoda izazvao posebnu pažnju prisutnih.

Za turističku ponudu Trebinja je vladalo i veliko interesovanje lokalnih, regionalnih  i državnih medija, pa je čitava promocija dodatno dobila na značaju.

Nakon Beograda i Banja Luke bila je ovo treća ovogodišnja velika promocija Trebinja u okviru promotivne kampanje „I ovog ljeta TREBINJE TE ČEKA“, a ista je potvrdila da se naš grad uspio izboriti za svoju poziciju kada je u pitanju regionalno turističko tržište što je potvrdilo veliko interesovanje i izuzetan odziv građana Valjeva i okoline, ali i veliki broj zabilježenih posjeta i noćenja turista iz ovog dijela Srbije, kako ove, tako i proteklih godina.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: