U Bileći teške tjelesne povrede i preprodaja droge | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U Bileći teške tjelesne povrede i preprodaja droge

Izvor: Hercegovina press | Datum:08.09.2021.

Na području Policijske uprave Trebinje, 07.09.2021. godine evidentirane su dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela i narušavanja javnog reda i mira.

Policijskoj stanici Bileća prijavljeno je oko 11,45 časova da je u rejonu sela Brestice, opština Bileća, izbio požar. Požarom je zahvaćena trava i nisko rastinje i trenutno nisu ugroženi ljudski životi i materijalna dobra mještana. Policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje na otkrivanju i dokumentovanju uzroka požara.
Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.D. počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ .
Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala B.K. počinilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: