Bilećanin oduzetu vozačku dozvolu prijavio kao izgubljenu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Bilećanin oduzetu vozačku dozvolu prijavio kao izgubljenu

Izvor: Hercegovina press | Datum:09.09.2021.

Na području Policijske uprave Trebinje, 08.09.2021. godine evidentirano jedno krivično djelo i jedna saobraćajna nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

Policijska stanica Bileća je 08.09.2021. godine provjerom za lice inicijala A.N. utvrdila da je imenovani u postupku dobijanja nove vozačke dozvole prijavio predhodnu vozačku kao izgubljeni dokument, a koja je aktom Ministarstva inostranih poslova Bosne i Hercegovine obavješteno da je ista oduzeta zbog kršenja propisa na području Evropske Unije. Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju se izjasnio da se radi o krivičnom djelu „Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja“.

Policijskoj stanici Nevesinje 08.09.2021. godine prijavljeno je oko 13,30 časova da je izbio požar, te da je tom prilikom izgorio zasad pitomog šipurka. Policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje na otkrivanju i dokumentovanju uzroka požara.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: