Trebinje učestvuje na manifestaciji "Dani Srpske u Srbiji" | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje učestvuje na manifestaciji "Dani Srpske u Srbiji"

Izvor: Radio Trebinje | Datum:22.09.2021.

Tradicionalna manifestacija "Dani Srpske u Srbiji", koju organizuje Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji po deveti put, počeće sutra u Beogradu.

Otvaranju manifestacije prisustvovaće i delegacija Grada Trebinja, na čelu sa zamjenikom gradonačelnika Draženom Boškovićem, koja će učestvovati i na investicionoj konferenciji pod nazivom “Investicioni potencijali RS”.

Tokom „Dana Srpske u Srbiji“, ističe Bošković, biće predstavljena kompletna turistička ponuda grada, a na investicionoj konferneciji - potencijali poslovnih i budućih slobodnih zona u Trebinju.

„Investiciona konferecija se organizuje sa ciljem da se domaćim kompanijama približe mogućnosti za investiranje u RS, kao i raspoloživi programi podsticaja. Posebna pažnja biće posvećena predstavljanju ambijenta za investiranje u slobodne i poslovne zone u RS. Dobra prilika da se privrednici iz Srbije upoznaju sa potencijalima Trebinja, prije svega buduće slobodne zone, koja će nuditi dobre uslove za sve potencijalne investitore. Odlična prilika da se na konferenciji predstavi sve ono što je Trebinje planiralo da ponudi potencijalnim investitorima“, naveo je Bošković.

„Dani Srpske u Srbiji“ trajaće osam dana, a manifestacija će biti organizovana u 11 gradova Srbije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: