Организација старјешина Војске Српске: Осуђени наводи Небојше Вукановића | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Организација старјешина Војске Српске: Осуђени наводи Небојше Вукановића

Извор: RTRS | Датум:06.10.2021.

Организација старјешина Војске Републике Српске најоштрије је осудила наводе народног посланика Небојше Вукановића да је "против воље команданата и чланства" изабрано руководство и предсједник те организације Слободан Жупљанин, уз оцјену да то није "ни прва, а сигурно ни посљедња лаж" коју је изрекао у Народној скупштини Српске.


 

- Да је народни посланик Вукановић желио истину, врло лако је могао провјерити, с обзиром на то да рад Организације старјешина Војске Републике Српске транспарентан и да су сви релевантни подаци доступни широј јавности - наводи се у саопштењу ове организације.

Из ове организације напомињу да ово није први случај да се јавност покушава обманути и лажно информисати, те сматрају да је ријеч о настојању "успостављања политике контроле над овом организацијом од дјела опозиционих политичих партија".

Организација старјешина Војске Републике Српске је у саопштењу дала и преглед избора руководства ове организације који су се одвијало према Статуту.

Вукановић је спорне наводе изнио јуче на сједници Народне скупштине Српске у оквиру расправе у вези са проблемима борачке популације.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: